Ga de strijd aan. Beleef de spanning. Op zaterdag, 5 mei organiseert Caritas een zeskamp in het Wilhelminapark. Het belooft een geweldig spektakel te worden. Ben je 14 jaar of ouder? Houd je van een sportieve uitdaging en geef je er niet om een beetje vies te worden? Geef je dan snel op met een team.

Let op: aan dit evenement zijn geen kosten verbonden, maar van te voren opgeven is wel noodzakelijk. Doe mee en win de trofee 2018. Welk team gaat zich kronen tot de onbetwiste zeskampioen?

Team

Een team bestaat uit minimaal 8 personen en maximaal 12 personen. Je mag zelf bedenken met wat voor team je mee wilt doen, als buurtvereniging, sportteam, jongens/meidenvereniging, collega’s, noem maar op. Iedereen die ouder is dan 14 jaar is van harte welkom om mee te doen.  Belangrijk is wel, dat je team in ieder geval twee meiden bevat zodat we eerlijke teams tegenover elkaar kunnen stel en.

Meedoen

De sportactiviteiten starten om 10.00 uur ’s morgens in het Wilhelminapark en de dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking om 17.00 uur. Kun je een leuk enthousiast team samenstellen?. Schrijf je dan snel in, door een mail te sturen naar luut@caritasurk.nl of te bellen naar 06-20331101. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op zaterdag 5 mei 2018.